16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Împuşcat în picior pentru că l-a muşcat pe poliţist

Dolj: Împuşcat în picior pentru că l-a muşcat pe poliţist

Un poliţist din comuna doljeană Terpeziţa a împuşcat în această seară un cetăţean care a sărit asupra lui şi l-a muşcat de mână.

Scandalul a pornit astăzi, după ce părinţii unei fete de 19 ani din Terpeziţa au reclamat că un consătean – Costel Purcaru, de 27 de ani – le-ar fi răpit fiica. Agentul de poliţie Răzvan Caşin, de la postul de poliţie din comună, i-a luat pe părinţii fetei în maşină şi a mers la domiciliul lui Purcaru, pentru a vedea ce se întâmplă. Şi-a dat seama că nu e vorba de nici o răpire, ci tânăra pur şi simplu a vrut să se mute cu Purcaru. Poliţistul a discutat cu tânăra, apoi au discutat şi părinţii ei, convingând-o până la urmă să se întoarcă acasă.

Fata nici nu apucase bine să se suie în maşina poliţiei, că iubitului ei i-a sărit ţandăra. A început să-l înjure pe poliţist, scandalul degenerând în violenţe, moment în care Purcaru l-a muşcat pe agent de mână. Mai mult, doi prieteni ai lui Purcaru care treceau prin zonă cu căruţa au oprit să-i sară în ajutor amicului lor. Văzându-se încolţit, poliţistul a scos pistolul. A tras întâi un foc de avertisment în aer, apoi l-a împuşcat pe Purcaru în piciorul stâng.

Victima împuşcăturii a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale, iar cazul este cercetat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII