11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Stella McCartney îşi imploră prietenii să nu mai poarte piele
Militantă convinsă pentru protecţia animalelor, Stella McCartney nu scapă nici o ocazie să-şi implore prietenii să-şi schimbe stilul de viaţă. Celebra stilistă încearcă acum cu disperare să o convingă pe Lindsay Lohan să nu mai poarte piele de animale. Fiica lui Paul McCartney se distinge de ceilalţi creatori prin faptul că nu a folosit niciodată pieile şi blănuri de animale în colecţiile sale, nici măcar atunci când a revenit moda blănurilor. Vedeta a încercat deja să le convingă pe prietenele sale Madonna şi Kate Moss, dar în zadar. Cele două staruri au apărut iarna trecută cu blană de iepure pe spate.

Stephen Baldwin, în faliment

Actorul american Stephen Baldwin, fratele lui Alec Baldwin, datorează milioane de dolari şi a intrat sub protecţia legii falimentului. Potrivit documentaţiei depuse marţi în faţa unui tribunal federal din New York, Stephen Baldwin şi soţia sa, Kennya, au datorii de 1,2 milioane de dolari pentru două ipoteci pe o proprietate situată la 50 de kilometri nord de New York şi estimată la 1,1 milioane de dolari.
Conform cererii, Stephen Baldwin mai are o datorie de un milion de dolari, constând în impozite şi vreo 70.000 de dolari – descoperiri de carduri. Celebrul actor american, de 43 de ani, a apelat la capitolul 11 din Legea falimentului din Statele Unite – care protejează interesele persoanei sau ale companiei care solicită declanşarea procedurilor de intrare în faliment.

Christian Sabbagh – în vacanţă la Mamaia

Christian Sabbagh îşi petrece vacanţa pe litoralul românesc. „Voi petrece câteva zile cu familia pe litoralul românesc. Voi sta la hotelul Ministerului de Interne, în Mamaia. Dacă noi nu promovăm turismul românesc cine să o facă?“, a spus realizatorul emisiunii de la Prima TV, „112- Poliţia în acţiune“.  
„E cel mai păzit loc de pe litoral. Nu-mi fac probleme cu maşina“, a spus Sabbagh, care este, mai nou, posesorul unui Maserati Quattroporte. „Mă voi întâlni cu poliţiştii cu care lucrez noapte de noapte şi care îmi sunt prieteni“. Sabbagh a adăugat că va petrece câteva zile şi în afara ţării, însă nu s-a hotărât încă dacă va merge la Monte Carlo sau în Beirut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS