29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTenis: Hănescu a urcat două locuri în clasamentul ATP

Tenis: Hănescu a urcat două locuri în clasamentul ATP

Tenismenul român Victor Hănescu a avansat două locuri în clasamentul ATP, până pe 31, după ce a jucat finala turneului de la Stuttgart, în timp ce în primele zece locuri ale ierarhiei nu a avut loc nicio schimbare, Federer fiind lider în continuare, conform topului publicat luni de site-ul forului.
Celălalt român din top 100, Victor Crivoi a avansat şase locuri, până pe 79. Cea mai spectaculoasă urcare din top 50 este cea a argentinianului Juan Monaco, de 13 locuri, până pe 48, în timp ce francezul Jeremy Chardy, cel care l-a învins pe Victor Hănescu în finala de la Mercedes Cup, a reuşit un salt de 11 locuri, până pe 32.
La dublu, singurul român din top 100 este Horia Tecău, el reuşind un salt de 18 locuri, până pe 47.
În această săptămână are loc turneul de la Indianapolis, dotat cu premii în valoare de 600.000 de dolari, care îl are ca principal favorit pe rusul Dimitry Tursunov.
Un alt turneu este cel de la Hamburg, dotat cu premii în valoare de 1.115.000 de euro. Pe tabloul principal de simplu sunt prezenţi Victor Hănescu, cotat cu şansa a 11-a la câştigarea turneului, şi Victor Crivoi, venit din calificări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS