12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: A murit din cauza unui telefon

Olt: A murit din cauza unui telefon

Un bărbat din Piatra Olt a decedat după ce a primit un telefon prin care a fost anunţat că a câştigat suma de 2.000 de euro.
Milian Miu, de 65 de ani, a murit joi în jurul orei 13.00, în urma unui telefon primit de la un bărbat, care îl anunţa că a câştigat o sumă importantă de bani. Bărbatul îşi aştepta copiii din Italia, când telefonul mobil a început să sune. A răspuns, crezând că sunt aceştia, dar a vorbit cu un bărbat care l-a anunţat că a câştigat suma de 2.000 de euro. De bucurie, spun rudele, a făcut infarct şi a murit.
Apelat de redactorii GdO, pe numărul de telefon de pe care a sunat – 0765 147.012, bărbatul respectiv a spus: „A sunat cineva de pe telefonul meu, ca să facă o glumă cuiva, dar a greşit numărul“. Cum acesta a cerut datele personale ale victimei, poliţiştii nu cred varianta. Oamenii legii spun că, cel mai probabil, Milian Miu a fost victima unei înşelăciuni. „Poliţiştii au mai primit astfel de sesizări, pentru care încă se fac cercetări. Ne-am autosesizat şi în acest caz şi vom efectua cercetări, pentru a stabili dacă victima a decedat din cauza telefonului primit. Dacă este aşa, vom identifica persoana în cauză, iar aceasta va fi cercetată pentru înşelăciune“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS