11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFlorin Călinescu a fost exclus din PNL

Florin Călinescu a fost exclus din PNL

Actorul Florin Călinescu a fost exclus din organizaţia PNL Piteşti, în urma declaraţiilor pe care le-a făcut împotriva conducerii partidului, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit preşedintelui organizaţiei PNL Piteşti, Marius Postelnicescu, hotărârea trebuia luată mai demult, pentru că Florin Călinescu nu şi-a îndeplinit obligaţiile statutare şi a încălcat codul etic, aducând acuze liderilor partidului.

"Trebuia exclus mai demult. Nu a mai trecut de luni bune pe la partid şi nici nu şi-a îndeplinit obligaţiile statutare. În ultimul timp a făcut acele declaraţii publice împotriva liderilor PNL şi împotriva partidului (în mai multe declaraţii publice recente şi în campania electorală Călinescu a criticat conducerea PNL şi şi-a exprimat sprijinul pentru Traian Băsescu, n.r.). Decizia am luat-o în şedinţa de birou de săptămâna aceasta. Practic, nu eu l-am dat afară, statutul îi dă afară pe aceştia care nu mai vin pe la partid şi care aduc astfel de acuze", a declarat, corespondentului NewsIn, Marius Postelnicescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII