11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Schimbare de look, pentru un rol
Laura Cosoi, vedeta care o va interpreta pe Tanţi în primul serial românesc de epocă, „Aniela“, şi-a schimbat look-ul pentru rolul său. Pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, Laura a devenit roşcată: „De-a lungul vremii m-am obişnuit cu aceste schimbări. Am fost şi blondă, şi brunetă pentru diferite roluri. Iată-mă acum roşcată pentru prima dată. Schimbarea de look este absolut normală atunci când eşti actor şi vrei ca personajul tău să fie cât mai real. Când mi s-a cerut să mă vopsesc cât mai natural pentru a-i da lui Tanţi o identitate, nu am stat pe gânduri. Sunt actriţă şi este normal să fac schimbări de înfăţişare pentru un rol atât de important precum este acesta, din «Aniela», producţie în care mi-am dorit foarte mult să joc“, mărturiseşte actriţa.

Mirela MARINESCU

Concertul lui Michael Jackson, pe stadionul „Iolanda Balaş“
Michael Jackson se va auzi din nou la Bucureşti, duminică, 5 iulie. Începând cu ora 19.00, toţi cei care îl iubesc pe Regele muzicii pop sunt aşteptaţi pe stadionul „Iolanda Balaş Soter“ pentru a urmări concertul „Live in Bucharest: The Dangerous Tour“ din 1 octombrie 1992. Acesta va putea fi urmărit simultan pe MTV, dar şi sub formă de streaming pe www.mtv.ro şi www.stirileprotv.ro.

Mirela MARINESCU

Jude Law va juca pe Broadway
Piesa de teatru „Hamlet“, produsă de teatrul londonez Donmar, în care actorul britanic Jude Law deţine rolul principal, va fi prezentată pe Broadway, începând cu 6 octombrie. După ce spectacolele de la Teatrul Wydham din Londra s-au jucat cu casa închisă, „Hamlet“ va petrece 12 săptămâni la New York. Piesa va marca întoarcerea lui Jude Law pe Broadway pentru prima dată după 1995, când şi-a făcut debutul în piesa „Indiscretions“. În vârstă de 36 de ani, Jude Law este unul dintre cei mai cunoscuţi actori britanici care au făcut carieră la Hollywood în ultimii ani. Are în palmares două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din „The Talented Mr. Ripley“ şi „Cold Mountain“.

NewsIn

Martin Kemp nu lasă actoria pentru Spandau Ballet
Martin Kemp, actorul din filmul „Loteria dragostei“ şi basistul formaţiei Spandau Ballet, nu vrea să renunţe la cariera de actor, chiar dacă în curând trupa care l-a făcut celebru în anii ’80 va porni din nou în turneu.
Basistul a avut un moment de panică, în care a crezut că partenerii lui de trupă îl vor înlocui. „Primul cântec pe care l-am interpretat din nou împreună a fost «I’ll Fly To You». Cred că a fost un test pentru mine, pentru că întotdeauna mi-a fost greu să cânt melodia“, a spus Martin Kemp. Tony Hadley, John Keeble, Steve Norman şi fratele geamăn al lui Martin, Gary Camp, nu l-au luat însă în serios pe acesta şi au continuat repetiţiile. Spandau Ballet va porni anul acesta într-un turneu mondial, care va începe în luna octombrie.

Mirela MARINESCU
Salvarea în lumea artei

Absolvent al prestigioasei universităţi americane Yale, chipeş şi cu o carieră de succes la Hollywood, Alessandro Nivola a recunoscut că a devenit actor pentru că nu se simţea tocmai bine în propria piele. „Nu mă simţeam confortabil în pielea mea, aşa că trebuia să evadez. Aveam de ales: ori actoria, ori drogurile… Nu că nu aş fi încercat şi drogurile“, a recunoscut Alessandro Nivola pe scena Festivalului de film din Provincetown. „Una dintre plăcerile actoriei este că te desprinzi de tine însuţi şi încerci să te remodelezi în altcineva, care a avut cu totul alte experienţe decât tine. Cu siguranţă te foloseşti de tot ceea ce ştii despre viaţă, despre cum se comportă oamenii şi le foloseşti pe toate în interpretare“.

Mirela MARINESCU

Planuri de vacanţă pentru matinalii b1
Irene Pîrvu, Luminiţa Nicole Anghel şi Alex Conovaru, matinalii b1, intră, de pe 6 iulie, într-o binemeritată vacanţă, în care îşi vor reîncărca bateriile. Cei trei au un singur „obiectiv“: somnul! Cât timp se vor afla departe de telespectatorii lor, vor să recupereze toate orele restante de odihnă.
Dacă Luminiţa şi Irene plănuiesc excursii peste hotare, Alex este mai conservator: Delta şi litoralul românesc vor rămâne principalele atracţii pentru el în această perioadă. „Nu am mai avut aşa o vacanţă lungă de foarte mult timp, nu ştiu ce să fac cu atâta libertate. Dar vreau neapărat să o duc pe Sonia la mare, să se înveţe cu apa, şi o să merg o săptămână în Deltă, cu doi «fraţi» pescari“, a precizat Alex Conovaru.
În rest, Alex va fi ocupat, în luna august, cu filmările pentru cea mai recentă peliculă a lui Sergiu Nicolaescu, „Poker“.

Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU