11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAIESEC Craiova - la majorat

AIESEC Craiova – la majorat

AIESEC Craiova serbează sâmbătă, 4 iulie, 18 ani de activitate. Asociaţia studenţească are peste 1.200 de membri în toată ţara, existând în 13 dintre cele mai importante centre universitare. În prezent, desfăşoară zece proiecte, care constituie adevărate provocări pentru membrii săi, dar oferă şi oportunităţi de dobândire a cunoştinţelor în domeniul vânzărilor, comunicării, managementului proiectelor, resurselor umane sau domeniului financiar. Printre proiectele desfăşurate de AIESEC Craiova anul acesta, am putea enumera: Learn to change the future, care îşi propune ca 100 de elevi din zece licee craiovene să fie pregătiţi pe teme precum responsabilite socială, calitatea unei vieţi sănătoase, voluntariat şi dezvoltare durabilă de către şapte stagiari străini veniţi din Slovacia, Turcia, Rusia, Ucraina, Canada, Lituania şi Moldova. Al doilea proiect aflat în desfăşurare este World citizenship, având drept scop informarea tinerilor asupra nevoii de acceptare a diversităţii culturale şi contribuirea la diversificarea ofertei educaţionale nonformale pentru elevii de liceu. Prin acest proiect, 80 de elevi din cinci licee craiovene au participat la seminarii şi discuţii pe diferite teme.
„În urmă cu câţiva ani, munca noastră a fost răsplătită, AIESEC Craiova fiind câştigătoarea premiului global de excelenţă. Anul acesta, asociaţia noastră studenţească a fost desemnată câştigătoare împreună cu alte 40 de companii din mediul internaţional la premiul pentru «Cele mai democratice medii de lucru din lume»“, a menţionat Adina Dumitrescu, PR AIESEC Craiova.
AIESEC este o platformă internaţională de oportunităţi recunoscută de ONU ca fiind cea mai mare organizaţie de studenţi pe plan mondial şi care are o istorie de 61 de ani în formarea viitorilor lideri şi oferirea de stagii internaţionale de practică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS