5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Adrian Mititelu, acuzat de agresiune

Craiova: Adrian Mititelu, acuzat de agresiune

Omul de afaceri Adrian Mititelu, patronul clubului de fotbal Universitatea Craiova, este cercetat de poliţie pentru că a bătut un craiovean, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj.
În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2.55, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi de un cetăţean prin numărul de urgenţă 112 despre faptul că în incinta barului Pub's din Craiova a avut loc un conflict spontan.
    La faţa loculuis-au deplasat lucrători din cadrul Secţiei1 Poliţie Craiova, care, în unitatea respectivă, l-au găsit doar pe barmanul Victor Gîrbă, de 23 de ani, din Slatina. Acesta a relatat faptul că în jurul orei 02.30, în stradă, în faţa barului, a avut loc un conflict între afaceristul Adrian Mititelu, care locuieşte în imediata vecinătate, şi mai mulţi tineri, clienţi ai barului.
    Nu după mult timp, la sediul secţiei de poliţie s-au prezentat doi tineri – Marius Măceluică, de 27 de ani, din Craiova, şi Bpgdan Piţulescu, tot de 27 de ani, din Târgu Jiu – care au dat poliţiştilor amănunte despre agresiune. Amândoi au susţinut că au fost agresaţi de Mititelu şi de încă două persoane pe care nu le cunoşteau. Piţulescu a refuzat să depună plângere, însă Măceluică a făcut plângere chiar împotriva lui Adrian Mititelu, pentru că l-ar fi lovit cu pumnii.
    Din cercetările efectuate de poliţie s-a stabilit că, în jurul orei 02.30, în timp ce Adrian Mititelu se întorcea la locuinţa sa din Craiova, "a avut un conflict spontan cu mai mulţi tineri care se aflau în stradă, generat de faptul că aceştia nu îl lăsau să îşi parcheze autoturismul, totodată, adresându-i lozinci jignitoare", informează IPJ Dolj printr-un comunicat. În urma acestui incident, Marius Măceluică "a suferit vătămări corporale minore, în acest sens fiind depusă şi o plângere".
 În continuarea cercetărilor, oamenii legii au mai stabilit că, în incinta barului Pub's, doi angajaţi ai lui Mititelu – Petrişor Crăciun, de 26 de ani, din comuna Coşoveni, şi Claudiu Mititelu, tot de 26 de ani, din Craiova – "au provocat distrugeri minore la instalaţia de amplificare a sunetului pentru care administratorul barului (n.r. Dragoş Constantin Băltăreţu) nu doreşte să depună plângere penală".
    În urma acestor incidente, Adrian Mititelu s-a alkes cu dosar penal. "Au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, cercetările fiind continuate sub  aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca poliţiştii să stabilească situaţia de fapt şi participaţia penală a fiecăreia dintre persoanele implicate", se mai menţionează în comunicatul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

37 COMENTARII