16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Prins cu drogurile în bazinul de la WC

Craiova: Prins cu drogurile în bazinul de la WC

Un tânăr craiovean a fost arestat preventiv miercuri, pentru 29 de zile, după ce marţi poliţiştii Serviciului Antidrog al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova au găsit la domiciliul său, în bazinul de apă al toaletei, 400 de grame de haşiş.
BCCO Craiova a comunicat că marţi poliţiştii Serviciului Antidrog, sub supravegherea unui procuror DIICOT, au făcut o percheziţie la domiciliul lui Răzvan Orăscu, de 23 de ani, din municipiu, în baza unui mandat emis de Tribunalul Dolj. Poliţiştii au obţinut în urmă cu două săptămâni informaţii despre faptul că tânărul se ocupă cu traficul de droguri pe relaţia Bucureşti-Craiova, iar marţi dimineaţă au descins la domiciliul acestuia, unde se presupunea că ţine o cantitate considerabilă de haşiş.  
Întrebat de poliţişti dacă are în casă droguri, arme sau documente false, Orăscu a mărturisit că nu deţine aşa ceva, însă ofiţerii antidrog au găsit în bazinul de apă al toaletei 400 de grame de haşiş. Chiar şi atunci, tânărul a spus că nu ştie cum au ajuns acele pachete acolo şi că este curios să vadă ce este în ele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS