11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a deschis Carrefour Market la Craiova

S-a deschis Carrefour Market la Craiova

Cu o investiţie de circa două milioane de euro, Grupul Carrefour a deschis ieri primul supermarket din Craiova, Carrefour Market. „Comercializăm aproximativ 5.500 de articole din categoria produse proaspete, legume, fructe, lactate, brânzeturi, carne, mezeluri, dar şi produse nonalimentare (detergenţi, cosmetice şi articole de uz casnic). Suprafaţa de vânzare este de 700 de metri pătraţi“, a declarat Ion Săvescu, manager regional Carrefour Market.
Echipa Carrefour Market Craiova are 50 de angajaţi (în mare parte proveniţi din rândul şomerilor), însă în timp s-ar putea mări considerabil. „Grupul intenţionează să mai deschidă supermarketuri în circa patru locaţii noi“, a adăugat Săvescu.
Carrefour Market este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 22.00, iar duminica, între 8.00 şi 18.00.

Aglomeraţie încă de dimineaţă

Magazinul inaugurat ieri este cel de-al 22-lea supermarket Carrefour din România (şi al doilea sub brandul Carrefour Market). Cu 20 de minute înainte de ora 8.00, zeci de persoane se strânseseră în faţa magazinului, pe strada Olteţ, în aşteptarea deschiderii. Unii s-au poziţionat chiar în faţa uşilor, pentru a fi siguri că intră printre primii în supermarket şi, pe măsură ce se scurgeau minutele, au devenit tot mai nerăbdători. „Nu mai împingeţi!“, le-a strigat, la un moment dat, o doamnă persoanelor care prinseseră un loc mai în spate. În jurul prânzului, la casele de marcat se formaseră cozi destul de mari. La mare căutare au fost produsele care aveau afişate preţurile promoţionale (aşa-numita „ofertă-şoc“).

3.000 de supermarketuri în toată lumea

În România, în afară de cele 22 de supermarketuri, grupul Carrefour deţine şi 23 de hipermarketuri. La nivel mondial, Grupul Carrefour are aproximativ 3.000 de supermarketuri şi peste 1.300 de hipermarketuri. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII