6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal, Liga I, etapa 34: Pandurii Târgu Jiu-Oţelul Galaţi 1-0

Fotbal, Liga I, etapa 34: Pandurii Târgu Jiu-Oţelul Galaţi 1-0

Pandurii Târgu Jiu a câştigat în această seară, pe teren propriu, jocul cu Oţelul Galaţi, scor 1-0, în ultima etapă a Ligii I, într-un meci în care s-au acordat trei lovituri de pedeapsă, iar ambele echipe au intenţionat să se retragă de pe teren în prima repriză, informează NewsIn.

PANDURII TÂRGU JIU – OŢELUL GALAŢI 1-0 (Vasilache 4-penalty)

Pandurii: Stanca – Popete, Martinovic, Chibulcuteanu, Cardoso – Vasilache (Luţu 85), Stângă, Stancu, Grecu – Tilincă (Pârvu 53), Raskovic (Arrieta 64). Antrenor: Sorin Cârţu.

Oţelul: Kolev – Râpă, Sârghi, Jelev, S. Ilie – Ibeh, Bourceanu (Vitaic 65), Giurgiu, Sălăgean – Paraschiv, Gado (Gribauskas 74). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Martinovic 10, Popete 54, Vasilache 76 / Kolev 2, 74, Giurgiu 42, Jelev 45

Cartonaş roşu: Kolev 74

Arbitri: Cristian Balaj – Cristian Nica, Aurel Oniţa

Stadion: Municipal – Tudor Vladimirescu; Spectatori: 2.500

Cum s-a marcat golul:

1-0, min 3: Vasilache a reuşit să înscrie din penalty cu un şut în stânga lui Kolev, care a ghicit colţul, dar nu a mai ajuns la minge.

Imediat după ce Pandurii a deschis scorul din penalty, tehnicianul oaspeţilor, Petre Grigoraş, a vrut să retragă echipa de pe teren, acuzând arbitrul că a acordat greşit lovitura de pedeapsă. Toţi jucătorii gălăţeni s-au adunat la marginea terenului, însă după intervenţia lui Jelev şi a lui Paraschiv au revenit pe gazon.

Câteva secunde mai târziu a urmat replica gorjenilor, Sorin Cârţu, enervat de gestul adversarilor, a făcut acelaşi lucru, şi le-a cerut elevilor săi să se retragă de pe teren, însă în cele din urmă spiritele au fost potolite de arbitrul Cristian Balaj, care a avut o discuţie cu reprezentanţii ambelor părţi.

În minutul 11, oaspeţii au ratat un penalty, prin Bourceanu, al căruit şut a fost respins de portarul Răzvan Stanca.

Portarul Oţelului, Stoian Kolev, a fost eliminat în minutul 74, pentru cumul de cartonaş galbene, după ce a comis un nou fault în careu, iar arbitrul a acordat a doua lovitură de pedeapsă pentru gazde.

În minutul 75, Vasilache a ratat al doilea penalty al gorjenilor, trimiţând în partea stângă, de unde Grybauskas a respins.

Brigada de arbitri care a condus acest joc a fost delegată şi la partida din finala Cupei României, dintre CFR Cluj şi FC Timişoara, care se va disputa tot la Târgu Jiu, sâmbătă.

În urma acestui rezultat, Pandurii Târgu Jiu a ajuns la 43 de puncte şi a încheiat sezonul pe locul 11, nereuşind să îşi îndeplinească obiectivul, şi anume clasarea pe una dintre primele 10 poziţii. În schimb, Oţelul a terminat pe 12, cu 40 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU