22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova a fost capitala muzicii româneşti

Craiova a fost capitala muzicii româneşti


Un spectacol de excepţie a avut loc aseară în Piaţa "Mihai Viteazul" din Craiova, unde au fost înmânate cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. O piaţă plină până la refuz, cu peste 40.000 de oameni, artişti care au cântat impecabil live, o scenă cu o sonorizare şi cu un joc de lumini excelente au fost ingredientele unei seri perfecte în capitala Olteniei.
Craiovenii au dat dovadă de o energie debordantă la Romanian Music Awards şi au fost în formă maximă aproape 5 ore cît timp a durat spectacolul.
După ce a survolat Piaţa Mihai Viteazul cu elicoperul, Ja Rule a fost un invitat perfect şi, deşi recitalul lui a avut loc în incheierea show-ului, el a fost prezent pe toată durata decernării premiilor în gradena artiştilor, urmărind evoluţia cântăreţilor români.
Sensor a dat tonul distracţiei, Damian&Brothers a surprins printr-o colaborare cu Connect-R, Crush şi Alexandra Ungureanu au cântat în premieră o piesa cu Keo, Nelly Ciobanu a facut în Oltenia “Hora din Moldova”, Puya a cântat în duet cu Dream City, iar prezenţa trupei Iris pe scenă a fost cel mai emoţionant moment al serii. Desi a venit doar pentru a primi un premiu special în cadrul galei Romanian Music Awards, Cristi Minculescu nu a rezistat tentaţiei de cânta măcar câteva versuri din muzica ce l-a consacrat.
Cristi Minculescu a ţinut să mulţumească în mod special echipei de fotbal, care "l-a ţinut în viaţă" în momentele grele prin care a trecut în ultima perioadă. "Salut oraşul copilăriei mele, salut Craiova, cel mai frumos oraş din lume! Mulţumim unei echipe de fotbal care, personal, m-a ţinut în viaţă. Este vorba de cea mai frumoasă echipă de fotbal din lume, Universitatea Craiova. Vreau să le mulţumesc fotbaliştilor care m-au ţinut în viaţă din martie până acum, şi nu numai".
Câştigătorii marelui trofeu Romanian Music Awards din acest an sunt:
Best Album: SMILEY – In Lipsa Mea
Best Dance: INNA – Hot
Best Female: ANDREEA BANICA – Le Ri Ra
Best Group: DJ PROJECT – Hotel
Best Hip-Hop: PUYA ft. GEORGE HORA – Undeva'n Balkani
Best Live: MANDINGA
Best Male: ALEX – Doar ea
Best New Act: INNA – Hot
Best Pop: LAURENTIU DUTA – Visator
Best Rock: BLAXY GIRLS – If you feel my love
Best Song: AKCENT – Stay with me
Best Video: ANDREEA BANICA – Le Ri Ra
Best DJ: Nick KAMARERA – Beautiful days (ft. DEEPSIDE DEEJAYS)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII