16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Mii de pachete de ţigări de contrabandă confiscate

Gorj: Mii de pachete de ţigări de contrabandă confiscate

Peste 10.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost confiscate de către poliţiştii gorjeni. Poliţiştii din comuna Hurezani au oprit pe DN 6 B, pe raza localităţii, o autoutilitară condusă de către Marian B., de 22 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj. În maşina acestuia au fost găsite 20 de baxuri cu ţigări în care se aflau peste 10.000 pachete. Conducătorul auto nu deţinea nici un document de provenienţă pentrui marfa transportată. Poliţiştii au dispus confiscarea întregii cantităţi, iar şoferul a fost amendat cu suma de 1500 de lei.
Ulterior, s-a mai stabilit faptul că Marian B. se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, motiv pentru care acestuia i-au fost întocmite acte premergătoare în vederea întocmirii de dosar penal.
De asemenea, poliţiştii au mai depistat la o comerciantă din Piaţa Centrală din municipiul Motru o cantitate de 680 pachete de ţigări fără documente. Întreaga cantitate a fost confiscată, iar agentul economic a fost amendat cu 1.500 lei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS