8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Gabi Balint a fost demis de la FC Timişoara

Fotbal: Gabi Balint a fost demis de la FC Timişoara

Valentin Velcea a fost numit, luni, antrenor interimar la FC Timişoara pentru ultimele două meciuri ale sezonului după ce Gabi Balint a fost demis din funcţie, a anunţat preşedintele Gheorghe Chivorchian.
"Interimatul în aceste ultimele două meciuri va fi asigurat de Valentin Velcea, ajutat de secunzii Iosif Rotariu şi Adrian Stoicov. Noul antrenor are ca obiectiv câştigarea meciului de la Braşov şi Cupa României", a spus Chivorchian, citat de NewsIn.
Velcea, care a pregătit până în prezent echipa a doua a clubului, nu deţine încă licenţă PRO, însă formaţia bănăţeană a cerut dispensă deoarece mai are două săptămâni până îşi va susţine lucrarea. Totuşi, în sezonul 2006-2007, tehnicianul a condus FC Timişoara în 11 partide, obţinând şase victorii şi un egal.
Gabi Balint a fost numit în funcţia de antrenor la FC Timişoara la începutul returului de campionat şi a bifat 16 meciuri în Liga I. În aceste jocuri, gruparea de pe Bega a înregistrat 10 victorii, 2 rezultate de egalitate şi 4 înfrângeri. De asemenea, Balint a calificat echipa şi în finala Cupei României, unde va juca împotriva lui CFR Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS