10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculaţie întreruptă în centrul Craiovei

Circulaţie întreruptă în centrul Craiovei

Circulaţia rutieră în centrul oraşului Craiova se va bloca începând de mâine, 2 iunie, pentru a se putea monta scena, tribuna şi echipamentele necesare în Piaţa "Mihai Viteazul", unde se va organiza pe 6 iunie spectacolul Romanian Music Awards. Astfel, începând de mâine, 2 iunie, ora 16.00, până luni, 8 iunie, ora 18.00, circulaţia va fi blocată pe următoarele tronsoane:
– strada Popa Şapcă, de la intersecţia cu strada Ioan Maiorescu şi până la intersecţia cu strada Unirii, strada A.I.Cuza, de la intersecţia cu strada Unirii până la intersecţia cu străzile Romul şi C.S.Nicolaescu Plopşor;
– strada Unirii, de la intersecţia cu str . Mihai Viteazul până la intersecţia cu strada A.I.Cuza.
De asemenea, în intervalul vineri, 5 iunie, ora 22.00, până luni, 8 iunie, ora 22.00, circulaţia rutieră pe străzile Popa-Şapcă şi A.I. Cuza – sectorul de drum cuprins între str. Unirii şi str. Arieş – se va închide, instituindu-se astfel restricţia de circulaţie de la fiecare sfârşit de săptămână.
În intervalele menţionate,  zonele restricţionate vor deveni zone pietonale, traficul rutier urmând a se desfăşura  pe arterele adiacente.
Riveranii vor avea permisiunea de acces cu autovehiculele doar în baza cărţii sau a buletinului de identitate. Conducătorii auto trebuie să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite şi să utilizeze rute alternative zonei restricţionate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII