12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevii au sărbătorit Ziua Europei

Elevii au sărbătorit Ziua Europei

Bucuroşi că ritmul obişnuit al zilelor de cursuri se întrerupe, elevii Centrului Şcolar „Beethoven“ din Craiova au ieşit vineri în curtea din spate a instituţiei, pregătiţi pentru activităţile programate cu ocazia Zilei Europei: un program artistic, întreceri sportive, atelier de lucru.
Prin geamurile deschise, din curte răzbăteau vocile agitate ale elevilor, adunaţi să încheie săptămâna destinată Zilei Europei. Elevi de la serii diferite din cadrul Centrului, colegi de la Liceul de Informatică „Ştefan Odobleja“ şi Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au sărbătorit evenimentul printr-un program diversificat, sub denumirea „Împreună în Europa!“. Coordonaţi de ped. şc. Viorica Giurcă şi Laura Huter, ei au realizat o lucrare artistică, în Centrul de pictură, cu acest titlu, iar joi au participat la o activitate demonstrativă, a cărei responsabilitate le-a revenit profesoarelor Filomela Salahoru şi Florica Bogdan. Vineri a urmat partea mult aşteptată, cu întrecerile sportive, coordonate de prof. Aurelian Tarba, şi atelierul de lucru, supravegheat de prof. Maria Năstăşel, unde cinci fete cu handicap sever au învăţat să facă pizza. A mai avut loc o prezentare power point despre 9 mai, planificată de prof. Gheorghe Cismaru.
Nimic rigid în toată manifestarea, cadrele didactice lăsând la o parte atitudinea clasică şi trecând la acţiune. Întrecerile sportive au fost urmate, astfel, de un concurs cu coarde între dascăli, aceştia improvizând şi prelungind programul stabilit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII