11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

12 ani de Radio Sud

Şampanie, tort, prieteni şi urări furtunoase de „La mulţi ani!“. Aceasta a fost ieri atmosfera în studiourile Radio Sud, care a împlinit frumoasa vârstă de 12 ani, în slujba ascultătorului. Între reprize de ştiri, muzică bună şi premii acordate chiar cu acest prilej aniversar, echipa postului de radio a ţinut să-şi sărbătorească ziua de naştere în familie, alături de colegii şi prietenii de la GdS. Nu au lipsit emoţiile, amintirile, mulţumirile, gândurile frumoase.
„12 ani este o vârstă nu tocmai de neglijat pentru un post de radio local“, a spus Dragoş Oţăl, tânărul director al Radio Sud. „Ce înseamnă pentru noi acest număr? Înseamnă cele mai bune şi mai obiective ştiri, înseamnă nenumărate campanii sociale sau culturale, înseamnă muzică bună şi, nu în ultimul rând, înseamnă numeroase concursuri pentru fidelii săi ascultători, cu care craiovenii au fost răsfăţaţi chiar astăzi, la ceas aniversar. Promitem ca şi pe viitor să nu dezamăgim, să fim mai buni şi mai aproape de inimile şi urechile oamenilor. Pe termen scurt, ne propunem să ajutăm ascultătorul să nu simtă criza care a afectat întreaga piaţă media. Iar pentru următorii… 112 ani, suntem hotărâţi să devenim din ce în ce mai puternici! Le urăm ascultătorilor noştri «La mulţi ani!», le mulţumim că au fost alături de noi până acum şi le dorim să asculte Radio Sud în orice clipă din zi sau din noapte“, a încheiat emoţionat Dragoş Oţăl.
„Este un moment frumos…“, ne-a mărturisit Ionela Gherghe, redactor „News&Coffe“. „12 ani de emisie Radio Sud par a fi trecut prea repede. Dintre aceştia, doar trei i-am petrecut în această echipă, iar restul, de cealaltă parte a microfonului, ca ascultător. Vreau să le urez colegilor mei „La mulţi ani!“ şi să le mulţumesc pentru profesionalismul şi dedicaţia cu care reuşesc în fiecare zi să fie aproape de ascultătorii Radio Sud“.
„De ziua sa, Radio Sud le mulţumeşte atât ascultătorilor fideli, care au ştiut să fie alături de noi în cele mai frumoase momente, dar şi în cele neplăcute, cât şi acelora care au descoperit de curând frecvenţa 97,4 Fm“, a ţinut să precizeze Daniela Toma, redactor „Siesta“. „Numai împreună putem rămâne postul vostru de ştiri şi muzică. La mulţi ani, Radio Sud!“.
Alături de nenumăraţii ascultători care au sunat să le ureze viaţă îndelungată şi realizări frumoase, GdS îi felicită pe toţi membrii acestei echipe minunate şi le doreşte o activitate încununată de satisfacţii personale şi profesionale. La mulţi ani, Daniela Toma, redactor muzical, Ionela Gherghe, redactor muzical, Pompiliu Demetrescu, redactor cultural, Simona Băutoru, redactor ştiri, Ana Maria Obadă, redactor ştiri, Mihai Cojocaru, redactor muzical, Cristi Barbu, redactor muzical, Ionuţ Lazăr, redactor muzical, Dragoş Oţăl, director! La mulţi ani, Radio Sud!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII