10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Captiv în trup de copil
Cel mai „bătrân“ copil din lume locuieşte în statul indian Meghalaya. După cum informează Tiscali.it, în realitate, este vorba de un tânăr de 26 de ani, care are însă corpul unui copil de doi ani. Numele său este Jerly Lyngdoh, iar în ciuda vârstei sale, el locuieşte încă împreună cu părinţii. Potrivit medicilor, tânărul suferă de o gravă problemă la glanda pituitară, responsabilă cu secreţia hormonilor de creştere. Cu o înălţime de doar 78 de centimetri, cu doar patru mai mult decât cel mai scund om din lume, Jeryl îşi demonstrează vârsta printr-un singur detaliu: dantura. „Toate celelalte caracteristici fizice sunt ale unui copil de 24 de luni. În cazul lui Jeryl, ar putea fi vorba de panipopituitarism, o boală extrem de rară“, a explicat pediatrul J. Ryndong, care a avut ocazia să se ocupe de cazul indianului. La prima vedere, Lyngdoh se amuză mult pe seama stării sale, obişnuind chiar să se îmbrace în haine de bebeluş spre bucuria fotografilor care l-au vizitat. În realitate însă, tânărul trăieşte o dramă, simţindu-se captiv într-un trup de copil.

Sex cu năbădăi
Un judecător de la Tribunalul din Sunderland, Marea Britanie, a condamnat un cuplu la plata unei amenzi de 230 de euro, din cauza zgomotului produs de cei doi amorezi în timp ce făceau sex. Potrivit magistraţilor, ei se fac vinovaţi de „deranjarea ordinii publice“ din cauza urletelor teribile pe care le emiteau în cursul frecventelor lor relaţii sexuale. În urma celor 25 de denunţuri făcute de vecinii familiei Cartwright, o patrulă a poliţiei a fost nevoită să facă o vizită în zona unde locuiau cei doi, pentru a înregistra zgomotele. Probele prezentate împotriva femeii, doamna Caroline Cartwright, principala responsabilă a zgomotelor, au fost „zdrobitoare“. Înregistrările prezentate magistraţilor conţineau 23 de mostre de urlete.
Agentul Pamela Sparks, care a depus mărturie din partea acuzării, a descris urletele de pasiune ca fiind „excesive“. „Este imposibil să mai locuim în cartierul ăsta. Când ne-am mutat aici, în septembrie 2007, începeau să facă sex la miezul nopţii şi terminau pe la 3.00-4.00“, a povestit una dintre vecine. Între timp, cei doi amorezi şi-au modificat programul, preferând să facă sex între orele 6.30-9.00, însă nici aceste ore nu sunt pe placul vecinilor. Soţul femeii, Steve, a încercat să se apere, considerând că zgomotele sunt normale, însă judecătorul nu a fost de aceeaşi părere. Acesta i-a obligat pe cei doi soţi să achite o amendă şi i-a avertizat să „reducă“ volumul atunci când se mai lasă cuprinşi de pasiune.

Ellen Pompeo este însărcinată
Vedeta din serialul „Anatomia lui Grey“, Ellen Pompeo, şi soţul ei, Chris Ivery, vor deveni părinţi. Vestea a fost confirmată chiar de reprezentanta starului, Jennifer Allen: „Este o ştire grozavă. Sunt extaziaţi“. Actriţa, de 39 de ani, şi producătorul de muzică, de 41 de ani, s-au căsătorit în noiembrie 2007. Ellen nu este însă singura vedetă din serial care aşteaptă un copil. Şi Chyler Leigh urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil cu soţul ei, Nathan West, în luna mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS