Acasă Actualitate Voluntarii de la Asociaţia „Hai-Hui“ au plantat 2.000 de puieţi

Voluntarii de la Asociaţia „Hai-Hui“ au plantat 2.000 de puieţi

În cadrul Programului „Plantează un pom pentru generaţiile viitoare“, voluntarii din cadrul Asociaţiei „Hai-Hui“ pentru Turism, Sport şi Ecologie, alături de elevii din comuna gorjeană Vladimir, au plantat ieri 2.000 de puieţi din mai multe specii.
Acţiunea a avut loc în satul Frasinu şi au participat aproximativ 150 de persoane. „Scopul proiectului este acela de a educa tineretul în spirit ecologic, pentru a păstra mediul curat pentru generaţiile viitoare. Prin acţiunile sale, Asociaţia «Hai-Hui» doreşte să contribuie la dezvoltarea unei societăţi cu comportament ecologic, să deschidă fiecărui om o portiţă către ocrotirea mediului înconjurător“, a declarat Graţiela Baciu. Partenerii acestui proiect sunt Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj, Primăria Vladimir şi Ocolul Silvic Târgu Cărbuneşti, care a oferit cei 2.000 de arbuşti.
Acţiunea de plantare a continuat cu un marş, pe un traseu de trei kilometri, până la şcoala din comună, unde participanţii vor viziona un filmuleţ despre poluarea mediului înconjurător.

Exit mobile version