11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

A lovit trei maşini

O persoană a lovit cu autoturismul pe care îl conducea trei maşini parcate pe strada Crişan, din municipiul Slatina şi a părăsit locul accidentului. Evenimentul rutier s-a întâmplat ieri-dimineaţă, în jurul orei 5.00, în apropiere de intersecţia ACR. Proprietarii autoturismelor avariate au anunţat poliţia, după ce şi-au găsit maşinile lovite. Un echipaj din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Olt s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări. Poliţiştii au stabilit că maşinile au fost acroşate de un autoturism Citroen, găsit abandonat la locul accidentului, al cărui şofer a părăsit locul faptei.
Potrivit comisarului Nicolae Cărămizaru, conform legii, conducătorul auto este aşteptat să se prezinte în 24 de ore la sediul SPR, pentru a anunţa tamponarea. În caz contrar, oamenii legii vor trece la căutarea acestuia. „Dacă se va prezenta la poliţie în 24 de ore, conform legii, vom lua măsuri împotriva acestuia doar pentru fapta comisă. Dacă nu se prezintă să declare accidentul, i se reţine permisul de conducere şi i se întocmeşte proces-verbal de contravenţie“, a precizat comisarul.
În cazul în care şoferul nu are asigurare RCA la maşină, va trebui să suporte cheltuielile pentru reparaţia celor trei autovehicule avariate, au precizat poliţiştii. Aceştia nu exclud varianta ca persoana implicată în accident să se fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS