21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Gângioveanu a marcat pentru naţionala de tineret

Fotbal: Gângioveanu a marcat pentru naţionala de tineret

Echipa naţională de tineret a României a câştigat, sâmbătă, la Arad, cu scorul de 2-0 (0-0), partida cu Andorra din preliminariile Campionatului European de tineret, iar primul dintre goluri a fost marcat de mijlocaşul Universităţii Craiova, Cosmin Gângioveanu. Craioveanul a punctat dintr-un penalti obţinut de coechipierul său de la Ştiinţa, Mihai Costea, în minutul 63. Al doilea gol a fost înscris de Liviu Ganea în minutul 72. Alţi doi jucători de la Universitetea Craiova au fost titulari, portarul Silviu Lung jr. şi fundaşul Valerică Găman. La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Din prima grupă a preliminariilor pentru CE de tineret, alături de naţionalele României şi Andorrei, mai fac parte selecţionatele Rusiei, Moldovei, Letoniei şi Insulelor Feroe.

Elevii lui Emil Săndoi vor susţine, pe 31 martie, un meci amical, în deplasare, în compania naţionalei olimpice a Serbiei.

Iată echipa folosită de selecţionerul Emil Săndoi în meciul cu Andorra de la Arad: 1. Silviu Lung Jr. – 2. Măţel, 4. I. Silviu (8. Bicfalvi '46), 13. C. Păun, 5. Găman – 6. A. Ionescu (16. Dobroiu ' 68), 7. M. Costea, 10 . G. Torje, 11. Gângioveanu – 9. L Ganea, 15. Rusescu (15. Doman '58).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS