Un studiu efectuat în bucătăria Spitalului de Urgenţă Craiova a arătat că unitatea sanitară face o economie de 10% dacă foloseşte semipreparate pentru hrana bolnavilor în loc de produse proaspete. Potrivit managerului unităţii sanitare, dr. Cristina Calangiu, spitalul consumă fonduri mai puţine dacă foloseşte cartofi pai congelaţi, amestec de zarzavat congelat pentru supe sau pâine gata feliată, pentru că nu mai are nevoie de atât de mult personal pentru a curăţa legumele şi fructele şi pentru alte operaţiuni specifice preparării mâncării.
Craiova: Bolnavii trec pe legume congelate
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei