10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMedicul Coiculescu a fost reţinut pentru luare de mită

Medicul Coiculescu a fost reţinut pentru luare de mită

Pe numele medicului gorjean Radu Coiculescu din Târgu-Jiu a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. „Procurorii au emis o ordonanţă de reţinere pentru umătoarele 24 de ore pe numele lui Radu Coiculescu, care este cercetat pentru infracţiunea de luare de mită”, a precizat procurorul Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Măsura reţinerii a fost luată, momentan, doar faţă de preşedintele Comisiei de Expertiză a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj, Radu Coiculescu. Este posibil ca mâine, procurorii Parchetului judeţean să propună măsura arestării preventive a medicului Coiculescu.

Medicul Radu Coiculescu este membru al PNL Gorj. Liderul acestei organizaţii politice a declarat referitor la acest caz: „Un om incorect nu poate fi asociat cu imaginea PNL Gorj. Faptele sale nu afectează imaginea organizaţiei, cu toate că Radu Coiculescu a fost membru în biroul politic, el şi-a pierdut această calitate prin neparticiparea la zeci de şedinţe. Acum este un simplu membru”, a afimat Dan Ilie Morega, liderul PNL Gorj.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS