Acasă Actualitate Olt: Scandal la alegerile din Găneasa

Olt: Scandal la alegerile din Găneasa

Localnicii din Găneasa, judeţul Olt, au parte de "acţiune" în timpul procesului de votare care are loc astăzi, pentru alegerea primarului comunei. Jandarmii au fost la post şi au reuşit să evite scandalul dintre câţiva susţinători ai celor doi candidaţi la primărie. După acest incident, când susţinătorii unui candidat au parcat o maşină în faţa unei secţii de votare şi au încercat să le ofere sfaturi celor care veneau să voteze şi au intrat în conflict cu loclanicii din tabăra adversă, autorităţile au decis să nu mai permită maşinilor să oprească în faţa secţiilor de votare. De asemenea, grupurile formate din mai multe de trei – patru persoane nu au voie să stea în faţa secţiei de votare.
Deputatul PD-L Daniel Bărbulescu a fost suprins cu o o bâtă în portiera maşinii Parlamentului Romaniei. Daniel Bărbulescu face parte din Comisia Juridică de Disciplină şi Imunităţi a Camerei Deputaţilor. Deputatul a explicat că bâta fusese pusă în maşină de către şofer, pentru autoapărare şi că aceasta nu a fost folosită. Bărbulescu spune că el se afla pe locul şoferului doar pentru a se încălzi în maşină. Deputatul a declarat că nu se simte în siguranţă în Găneasa, în urma incidentelor care s-au petrecut în ultima perioadă şi a adăugat că a făcut trei plângeri la poliţie referitoare la această situaţie, dar nici una nu a fost soluţionată.
Aproximativ 80 de poliţişti şi peste 100 de jandarmi asigură ordinea publică în localitate în ziua alegerilor.
Vă reamintim că ultimul incident de acest fel a fost înregistrat miercuri, când patru persoane au fost rănite în urma unui conflict în timpul căruia a fost folosit şi un pistol cu gaze.

Exit mobile version