Acasă Actualitate Fotbal: Pandurii Târgu Jiu – WIT Georgia 1-2, într-un meci amical disputat...

Fotbal: Pandurii Târgu Jiu – WIT Georgia 1-2, într-un meci amical disputat în Turcia

Pandurii Târgu Jiu a pierdut, sâmbătă, scor 1-2, partida amicală cu liderul campionatului georgian, WIT Georgia, disputată în cadrul cantonamentului din Antalya, informează NewsIn.

Unicul gol al elevilor lui Sorin Cârţu a fost marcat de Alexandru Păcurar în minutul 10, în timp ce pentru georgieni au înscris Giorgi Melkadze (25) şi Irakli Klimiaşvili (65).

Formaţia gorjeană a avut pe teren câte o echipă diferită pentru fiecare repriză:

Pandurii 1: Mingote – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Matijas – Pleaşcă, Vancea, Păcurar, Tremonti – Raskovic, Arrieta.

Pandurii 2: Bondzulic – Popete (Tremonti 75), Rus, Rada (Martinovic 75), Grecu – Vasilache, Murgan, Rusu, Iordache – Piţurcă, Simion.

În partida cu georgienii, care a fost amânată cu o zi din cauza vremii nefavorabile, Sorin Cârţu nu a putut conta pe cinci jucători de bază, toţi menajaţi din cauza unor probleme medicale. Cardoso a suferit o tendinită, Stângă are o contractură musculară, la fel şi Orac, în timp ce Ghindeanu şi Tilincă nu s-au antrenat în ultimele zile tot din cauza accidentărilor.

La finalul jocului, conducerea a anunţat că renunţă la portarul sârb Igor Bondzulic (29 de ani), venit în probe de la Lokomotiv Sofia.

Următorul amical al Pandurilor se va disputa luni de la ora 15:00 contra grupării letone Metalurg Liepaja.

Exit mobile version