Acasă Actualitate Fotbal, Universitatea Craiova: Mititelu afirmă că a avut o ofertă de 6,5...

Fotbal, Universitatea Craiova: Mititelu afirmă că a avut o ofertă de 6,5 milioane de euro pentru Florin Costea, dar a refuzat-o

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat astăzi că în vara anului trecut a refuzat o ofertă extrem de avantajoasă financiar din partea unui club puternic pentru atacantul Florin Costea, deoarece vrea ca sezonul următor să câştige titlul în Liga I.

"99% din jucătorii Craiovei nu vor pleca până în 2010. Am avut o ofertă de 6,5 milioane de euro de la o echipă cunoscută şi nu l-am vândut. Eu nu dau drumul jucătorilor pentru că vreau ca la anul să câştig campionatul", a spus Mititelu la GSPTV, după care a mai adăugat că, pentru acest sezon, echipa condusă de Nicolo Napoli are ca obiectiv podiumul Ligii I: "Nici nu mă gândesc să nu prind cel puţin locul trei. În retur, Universitatea Craiova va fi foarte puternică. Dacă mă gândesc că am pierdut patru puncte pe mâna tuşierilor, cu Otopeniul şi Vasluiul, acum aveam 32 de puncte".

Oficialul craiovean susţine că mijlocaşul Florin Şoavă va aduce un plus în evoluţia echipei: "Cei tineri trebuie să aibă jucători cu experienţă lângă ei. Pe Şoavă scrie <Made in Craiova>. Mi-a demonstrat că este craiovean pur-sânge. A venit aici din dragoste pentru Craiova, pentru că putea rămâne pe foarte mulţi bani în Rusia. E un jucător polivalent care ne va ajuta, cu siguranţă. Are 30 de ani şi trece prin cea mai bună perioadă a sa. El va aduce un plus de 20% în jocul Craiovei", informeay[ NewsIn.

Mijlocaşul de care s-a interesat şi Dinamo, Florin Şoava, a semnat un contract pe trei sezoane cu Universitatea Craiova, şi a efectuat astăzi primul antrenament cu echipa pregătită de Nicolo Napoli.

Universitatea Craiova a acumulat 28 de puncte şi ocupă locul 6 la finalul turului Ligii I, la 7 puncte de liderul Dinamo, şi 1 punct de ocupanta locului trei, FC Timişoara.  

Exit mobile version