8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFiul jurnalistului Sorin Rosca Stanescu s-a sinucis

Fiul jurnalistului Sorin Rosca Stanescu s-a sinucis

Mircea Stanescu, fiul jurnalistului Sorin Rosca Stanescu, s-a sinucis asta seara in jurul orei 20.00, in apartamentul sau din Bucuresti. Acocatul Catalin Dancu a fost cel care l-a gasit pe Mircea Stanescu impuscat in cap in apartamentul de pe strada Panduri. Pistolul a fost descoperit în apropierea cadavrului si se pare ca locuinta a fost răvăşită, fapt care nu exclide si varianta crimei.

Mircea Stănescu a fost pus sub urmărire penală de către procurori în cazul accidentului de pe strada Barbu Văcărescu, din Bucureşti, care a avut loc pe 27 decembrie şi s-a soldat cu moartea unui bărbat. Iniţial, prietena lui Stănescu a fost  pusă sub acuzare, dar in urma audierii martorilor, procurorii au schimbat încadrarea juridică a acesteia, acuzând-o de favorizare a infractorului. Stănescu a fost acuzat de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Fostul deputat PSD urma să fie citat pentru audieri în data de 12 ianuarie.

Mircea Stănescu avea 39 de ani si era necăsătorit. Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele in care s-a produs tragedia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII