Acasă Actualitate Feerie pe gheaţă

Feerie pe gheaţă

Craiovenii au participat aseară în număr mare la deschiderea oficială a Patinoarului din Piaţa „Mihai Viteazul“. Frigul şi ploaia nu i-au împiedicat să admire feeria pe gheaţă. În sunet de muzică şi clopoţei şi în paşi de dans, copii de-o şchioapă şi-au făcut apariţia pe luciul gheţii. Ei au aprins parcă în sufletele tuturor candela Sărbătorilor creştine de iarnă. Părinţi şi copii deopotrivă au admirat reprezentaţia artiştilor Federaţiei Române de Patinaj şi au aclamat spectacolul de muzică şi dans oferit de micuţi de la Palatul Copiilor.

Personaje supradimensionate din poveşti i-au încântat pe prichindeii craiovenilor, iar pentru cei mari a fost ca o aducere aminte a clipelor fericite ale copilăriei. Spectacolul a culminat cu focul de artificii, când cerul s-a luminat sub ploaia de steluţe multicolore.

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version