Acasă Actualitate Prime de Crăciun de până la 3.000 de lei în Mehedinţi

Prime de Crăciun de până la 3.000 de lei în Mehedinţi

Cei 900 de salariaţi ai Şantierului Naval Orşova vor primi în acest an cele mai mari prime de sărbători din judeţul Mehedinţi, sumele acordate acestora fiind cuprinse între 1.500 şi 3.000 de lei, informează NewsIn.

"În medie, prima pe care o acordăm celor 900 de salariaţi ai noştri este de 2.200 de lei. Asta înseamnă că cea mai mică este de 1.500 de lei de persoană, iar cea mai mare ajunge la 3.000 de lei de persoană. Şi-au făcut treaba, sunt mulţumit de realizări şi era normal să le acordăm aceşti bani pentru sărbătorile de iarnă", a declarat managerul Şantierului  Naval Orşova, Constantin Bădoiu.

Prime de Crăciun vor primi şi funcţionarii Primăriei Orşova. Primarul Orşovei, Constantin Brăgaru, a declarat că aceste prime nu vor depăşi suma de 300 de lei. 

La Consiliul Judeţean Mehedinţi, salariaţii au luat deja prima de sărbători sub formă de tichete-cadou în valoare de 400 de lei, iar la Primăria Drobeta Turnu Severin cei 602 funcţionari vor primi câte 350 de lei primă. Salariaţii Prefecturii Mehedinţi, instituţie care funcţionează în aceeaşi clădire cu Primăria şi Consiliul Judeţean, nu vor primi însă nimic de sărbători.

În privinţa dascălilor din judeţ, liderul USLI Mehedinţi, Mihai Dima, a declarat că nu se ştie dacă aceştia vor primi bani de sărbători, întrucât unităţile de învăţământ nu au venituri proprii şi doar primarii şi consiliile locale pot hotărî dacă acordă sau nu prime profesorilor.

Exit mobile version