Acasă Actualitate Fotbal: Selecţionata divizionară a învins România U21 cu scorul de 3-1

Fotbal: Selecţionata divizionară a învins România U21 cu scorul de 3-1

Selecţionata divizionară a României, condusă de Victor Piţurcă, a trecut miercuri cu scorul de 3-1 de naţionala U 21, antrenată de Emil Săndoi, în primul meci de pregătire din cadrul cantonamentului de la Mogoşoaia.
Golurile au fost marcate de Gigel Bucur (30), Luchin (60) şi Prepeliţă (89-penalty), respectiv Barbu (65).

Victor Piţurcă a început meciul cu următorul "11": Tătăruşanu – Dănănae, Găman, Tudose, Latovlevic – Bicfalvi, Bourceanu, Cr. Tănase, Varga – Bucur, Al. Piţurcă. Pe parcursul meciului au mai evoluat: Pantilimon, Luchin, Ropotan, Prepeliţă, Deac, Goga, Roman, Curtean şi Ciucă.

De cealaltă parte, antrenorul Emil Săndoi a trimis pe teren următoarea formulă: Silviu Lung Jr. – Bărboianu, Barbu, Cordoş, S. Ilie – Iorga, A. Ionescu, Torje, Gângioveanu – Răduţă, Rusescu. În timpul meciului au mai intrat pe teren Lungu, Cojoc, Ochiroşii, Hora, Sburlea, Andronic, Doman, Teuşan şi Buhăescu. Singurul care nu a evoluat a fost goal-keeper-ul Oghinciuc.
Echipa antrenată de Victor Piţurcă a mai înscris o dată, în minutul 77, prin Dorin Goga, care a reuşit un gol spectaculos, însă reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid.
În ultimele minute ale partidei, stelistul Ociroşii, care a intrat la tineret la începutul reprizei secunde, s-a accidentat, şi cum Emil Săndoi nu mai avea la dispoziţie jucători de câmp, în locul său a intrat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.
Singurii jucători care au evoluat pe toată durata partidei au fost Tudose şi Latovlevic de la selecţionata divizionară, respectiv Cordoş şi Barbu, de la România U21.
Arbitrul de centru a fost Alexandru Tudor, în timp ce asistenţii au fost Cristian Nica şi Radu Ghinguleac, rezervă fiind Dragoş Istrate.
La meciul de la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia au asistat printre alţii Dumitru Dumitriu, antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Moldovan, şi secundul său Cristi Dulca, antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, şi preşedintele roş-albaştrilor, Valeriu Argăseală, dar şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, împreună cu directorul general al Federaţiei, Ionuţ Lupescu.
Cele două echipe vor mai disputa câte un meci amical în cadrul acestui turneu de pregătire. Tineretul va juca joi, de la ora 13:00, cu Dinamo, în timp ce reprezentativa antrenată de Piţurcă va evolua în compania Stelei, vineri, de la ora 14:00.

Exit mobile version