Acasă Actualitate Cârţu nu se aştepta să fie suspendat după eliminarea din partida cu...

Cârţu nu se aştepta să fie suspendat după eliminarea din partida cu CFR Cluj

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat astăzi că nu se aştepta să fie suspendat de Comisia de Disciplină a FRF în urma eliminării sale de la meciul cu CFR Cluj, din etapa a XVI-a a Ligii I.

"Nu mă aşteptam să fiu suspendat. E foarte important ceea ce au spus şi ceilalţi care au fost la meci şi observatorul, pentru că nu numai arbitrul decide. A fost şi observator de joc acolo şi poate că el nu a auzit deşi era acolo, dar arbitrul a auzit de la peste 20 de metri de mine! O tribună întreagă striga şi urla şi el m-a auzit doar pe mine că am înjurat? Păi fac cu oricine un experiment să vedem dacă mă aude. Şi să şi redea exact ceea ce spun. A citit pe buze? Nu este adevărat ceea ce s-a scris în raportul de joc. Mi-e imposibil să cred că cineva poate auzi când 2000 de oameni strigă în spate şi sare toată banca să conteste decizia şi tu vezi pe unul singur dintre toţi, îl vezi pe Cârţu că a înjurat sau că a protestat. Nu cred că poate cineva să înţeleagă aceşti arbitri", a declarat Cârţu, citat de Mediafax.

Reamintim că, astăzi, Comisia de Disciplină a FRF l-a sancţionat pe antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu cu două etape de suspendare şi cu o penalitate financiară de 3.200 de lei pentru eliminarea din incinta terenului la meciul cu CFR Cluj.

Exit mobile version