14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSelecţionerul Victor Piţurcă s-a prezentat din nou la DNA

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a prezentat din nou la DNA

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a prezentat, vineri, la DNA, în legătură cu dosarul "Valiza", în care procurorii anticorupţie anchetează posibile fapte de corupţie săvârşite de Gigi Becali, care ar fi vrut să premieze jucători U Cluj.
La intrare în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Piţurcă nu a vrut să spună de ce a fost chemat de procurori. Procurorii i-au prezentat, pe 16 octombrie, lui Victor Piţurcă învinuirea în dosarul "Valiza" şi anume favorizarea infractorului, acesta nerăspunzând anterior la citaţii, a precizat DNA, după ce procurorii l-au ridicat pe selecţioner de la Aeroportul Otopeni.
Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, la ieşirea de la DNA, că acţiunea procurorilor reprezintă un abuz şi că nu este vinovat cu nimic în cazul "Valiza". Avocatul lui Becali, Cătălin Dancu, a afirmat că Piţurcă ar fi cercetat pentru că ar fi semnat, ca martor, un precontract de vânzare-cumpărare semnat de Gigi Becali şi omul de afaceri Radu Marino. În ultima perioadă, la DNA au fost mai mulţi oameni din fotbal în legătură cu dosarul "Valiza".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS