Acasă Actualitate Fotbal – Rapid: Zotta, Bunea şi Toma au demisionat

Fotbal – Rapid: Zotta, Bunea şi Toma au demisionat

Preşedintele CA al Rapidului, Constantin Toma, vicepreşedintele Alexandru Bunea şi directorul general Constantin Zotta şi-au prezentat demisiile din funcţiile pe care le deţin în cadrul clubului giuleştean din cauza problemelor financiare.
Primul care a demisionat din funcţie a fost vicepreşedintele clubului, Dragoş Nedelcu, încă de acum o lună, însă cererea sa a fost acceptată abia în aceste zile de preşedintele CA al clubului, Constantin Toma. "Eu am demisionat de o lună, dar nu mi-a fost acceptată demisia", a afirmat Nedelcu pentru NewsIn
Toma a demisionat la rândul său din funcţie în cursul zilei de marţi, însă numai după ce a primit şi cererile de demisie ale vicepreşedintelui CA, Alexandru Bunea, şi a directorului general Constantin Zotta.
"Domnul Toma poate da un răspuns în ceea ce priveşte demisia celor din conducerea clubului. Voi mai rămâne la club timp de 60 de zile. Regret că mă despart de Rapid pentru că sunt aici de 8 ani. Am şi eu nevoie de o perioadă de pauză", a anunţat Zotta, citat de NewsIn.
Reacţia oficialilor clubului a venit ca urmare a faptului că Rapid are mari probleme financiare, iar jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni şi intenţionează să intre în grevă, din cauza faptului că patronul George Copos nu s-a mai înţeles cu Fathi Taher pentru vânzarea formaţiei. Din acest motiv, ambii au sistat plăţile către club încă de acum două luni.

Exit mobile version