Acasă Actualitate Stolojan: „Decizia de amânare pentru 1 aprilie arată ipocrizia Guvernului”

Stolojan: „Decizia de amânare pentru 1 aprilie arată ipocrizia Guvernului”

Prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, a declarat în această seară că amânarea creşterii salariilor profesorilor până pe 1 aprilie demonstrează că Guvernul este ipocrit din moment ce susţine că sunt resurse financiare pentru majorările salariale.

"Acum Guvernul constată că până pe 1 aprilie nu se mai prăbuşeşte economia României. Decizia guvernului Tăriceanu arată ipocrizia acestuia precum şi faptul că minciuna are picioare scurte", a declarat Stolojan pentru Realitatea TV, precizând că amânarea demonstrează tocmai faptul că există resursele financiare necesare pentru creşterea veniturilor dascălilor.

El a susţinut că prorogarea termenului de aplicare a legii până pe 1 aprilie pentru elaborarea unei legi unice privind salarizarea bugetarilor este "praf în ochi". "Călin Popescu-Tăriceanu joacă acum rolul făţarnicului. Legea aceasta era gata din 2007, dar nu a vrut să o promoveze", a mai declarat Stolojan.

Democrat-liberalul a spus că partidul său îşi va finaliza intenţia de a formula o plângere penală împotriva premierului pentru abuz în serviciu şi de a depune o moţiune de cenzură în Parlament. "Cine nu o sprijină înseamnă că nu doreşte creşterea salariilor profesorilor", a conchis Stolojan.

Exit mobile version