Acasă Actualitate Fotbal, Universitatea Craiova – Joshua Rose: „Vrem să continuăm în acest...

Fotbal, Universitatea Craiova – Joshua Rose: „Vrem să continuăm în acest ritm”

    Autorul a două dintre cele cinci goluri marcate de Universitatea în etapa trecută, la Mediaş, australianul Rose spune că va încerca să înscrie şi în alte partide, el aflându-se în actualul sezon la cota 3.
 
"Ma bucur de această dublă, am mai reuşit una în partida cu UTA, şi atunci am reuşit să marchez cu ambele picioare, dar cel mai mult sunt fericit pentru rezultatul şi jocul echipei. Se pare că nu mi-am pierdut acest instinct în faţa porţii, am trei goluri şi nu voi refuza eventualele şanse de a mai înscrie, însă e destul de greu pentru mine să ajung acolo. Acum am colaborat foarte bine cu Florin Costea la primul gol şi am insistat la cel de-al doilea. Mi-a ieşit, ce să zic", a declarat australianul, citat de site-ul oficial al clubului Universitatea Craiova.
 
    "În acest moment suntem în obiectiv, ne-am propus să ne clasăm în primele şase locuri şi putem spune că suntem în grafic, nimic mai mult. Totul este să şi continuăm acest ritm, pentru că la sfârşit se va vedea munca noastră", a continuat Joshua Rose.

Exit mobile version