16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Corina Caragea, pe stadion în vacanţă

Vedeta Ştirilor Pro TV din sport, Corina Caragea, nu poate sta departe de fotbal nici în vacanţă. În Portugalia, Corina a îmbinat utilul cu plăcutul şi, între plajă, plimbări pe străzile Lisabonei şi o vizită la cel mai cunoscut loc de pelerinaj catolic din întreaga lume, Fatima, Corina Caragea nu a ratat ocazia de a vedea un meci de fotbal pe celebrul stadion Jose Alvalade.

„M-am strecurat între cei 33.000 de spectatori pe stadionul Jose Alvalade, la meciul din preliminariile pentru Mondial: Portugalia- Danemarca“, a povestit Corina Caragea, mândră că s-a aflat pe un stadion pe care s-a jucat o finală UEFA. „Nu am plecat de acolo cu coji de seminţe în gluga hanoracului şi nici cu cunoştinţe bogate de înjurături. A fost un meci intens, întors în cinci minute, la care au asistat fără frică femei şi copii“, a spus prezentatoarea Ştirilor Pro TV din sport despre o seară magică de fotbal pe un stadion de 5 stele, „unde oamenii respectă şi aplaudă chiar şi echipa adversă“.

Şi cum după un meci de fotbal de aşa intensitate, seara nu se poate încheia în Portugalia fără un pahar de vin de Porto, Corina a gustat din celebra licoare portugheză „într-o cârciumă de cartier, unde portughezii puşi pe distracţie cântă fado – inclusiv bucătăreasa, chelnerul şi chiar patronul“.

La „O-la-la“, tonul face muzica

Tonul la „O-la-la“, cea mai trăsnită emisiune de karaoke din România, îl dă trupa Cardinal. Cum emisiunea, care va începe pe 18 octombrie, la Pro TV, este una foarte dinamică, în care concurenţii vor face karaoke pe melodii celebre, acompaniamentul muzical trebuie să fie la înălţime. De acest lucru se va ocupa trupa Cardinal, înfiinţată şi condusă de Gabriel Popescu şi care funcţionează în România din 1994. Alături de ei, la voce, se vor regăsi şi talentaţii Aurelian Temişan şi Daniel Iordăchioaie. Trupa de la „O-la-la“ este formată din: lider, bas şi vocal – Gabriel Popescu, la tobe – Vlad Popescu, la percuţie – Adrian Tetrade, aranjamente muzicale, keyboards – George Natsis, Sorin Dragoş, Guitar- Cezar Zavate, saxofon 1 – Cristian Soleanu, saxofon 2- Dan Ioniţă, saxofon tenor – Cristian Teodorescu, iar backing vocals – Lucia Dumitrescu, Mediană Vlad, Georgiana Mototolea, Aurelian Temişan şi Daniel Iordăchioaie. Emisiunea „O-la-la“ va fi difuzată din 18 octombrie la Pro TV, în fiecare sâmbătă seară de la 20.30 şi va fi prezentată de Andra, pentru care totul este „o mare petrecere unde ne distrăm, ne simţim bine şi facem karaoke pe melodii celebre“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS