13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRapid - Antrenorul Jose Peseiro a fost suspendat din funcţie

Rapid – Antrenorul Jose Peseiro a fost suspendat din funcţie

Patronul Rapidului, Fathi Taher, a declarat în această seară, după eliminarea echipei din Cupa UEFA, că antrenorul Jose Peseiro şi tot staff-ul său au fost suspendaţi din funcţie, iar Nicolae Manea, Grigore Sichitiu şi Marian Rada vor prelua conducerea tehnică.

"Peseiro împreună cu echipa lui şi tot staff-ul tehnic au, începând de azi, toate atribuţiile suspendate. Manea, Sichitiu şi Rada vor prelua conducerea tehnică, iar cel puţin un jucător va pleca de la echipă. Trebuie făcut ceva la Rapid, iar eu am făcut tot ce depindea de mine. Unii nu m-au lăsat să îmi duc treaba la capăt", a declarat Fathi Taher.

Antrenorul portughez Jose Peseiro a fost adus la Rapid în luna iunie a acestui an, iar de atunci echipa din Giuleşti a obţinut 4 victorii, un egal şi 4 înfrângeri în Liga I, acolo unde ocupă locul 11 în clasament. De asemenea, alb-vişiniii au ratat calificarea în grupele Cupei UEFA după ce au remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu nemţii de la VfL Wolfsburg, scorul general fiind de 2-1 pentru germani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS