Acasă Actualitate Ministrul Păcuraru şi-a dat demisia

Ministrul Păcuraru şi-a dat demisia

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat aseară că a acceptat demisia lui Paul Păcuraru din funcţia de ministru al muncii, familiei şi egalităţii de şanse, urmând să facă o nominalizare pentru portofoliul vacant.

Păcuraru fusese suspendat luni din funcţie de preşedintele Traian Băsescu, în urma deciziei Senatului din 26 august, prin care s-a avizat cererea DNA de începere a urmăririi penale faţă de ministrul muncii pentru infracţiunea de luare de mită. În legătură cu aceste acuzaţii, Paul Păcuraru a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu l-a sunat niciodată pe Ilie Morega, deşi convorbirile cu liderul liberal de la Gorj ar fi principala probă a procurorilor împotriva sa. „Există doar suspiciuni, nu e o inculpare a mea asupra unor fapte pe care le-am acceptat tacit. Eu nu
i-am dat niciodată nici un telefon domnului Morega. Am primit mai multe telefoane prin care mi se cerea să numesc pe un anumit post vacant pe un domn din Târgu Jiu. Aceste telefoane nu erau nici ilicite, nici incorecte, nici nu propuneau ceva deranjant şi nici măcar nu mă pot face vinovat că nu am fost atent la o aşa-zisă promisiune făcută vreodată“, a afirmat Păcuraru, potrivit NewsIn.

Exit mobile version