Acasă Actualitate Fotbal – Pandurii: Sorin Cârţu, prezentat oficial în funcţia de antrenor

Fotbal – Pandurii: Sorin Cârţu, prezentat oficial în funcţia de antrenor

Sorin Cârţu a fost prezentat, marţi, ca noul antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, grupare pe care o va pregăti în următorii trei ani şi va avea ca prim obiectiv formarea unei echipe solide şi evitarea retrogradării, informează NewsIn.
"Am semnat un contract pe doi ani şi opt luni. Am un proiect pe termen lung pe care vreau să-l duc la bun sfârşit şi să facem o treabă bună. Anul acesta vreau să îndeplinim obiectivul, la anul să consolidăm echipa, iar apoi să atacăm locuri de cupă europeană. Sunt în Oltenia, o zonă care trebuie să-mi priască pentru că şi eu tot oltean sunt. Au mai fost tentative de a prelua Pandurii, dar au rămas nefructificate până acum", a spus Cârţu în cadrul unei conferinţe de presă.
Sorin Cârţu va fi ajutat în mandatul său de secundul Mircea Irimescu şi preparatorul fizic Ştefan Cioacă, dar şi de fostul secund al lui Neagoe, Florin Bejinaru. Acesta îi va lua locul pe banca tehnică a gorjenilor lui Eugen Neagoe, care şi-a reziliat contractul marţi dimineaţă de comun acord cu preşedintele Marin Condescu.

Exit mobile version