Acasă Actualitate Calculatorul a ajuns la câştigător

Calculatorul a ajuns la câştigător

Câştigătorul Tombolei Abonaţilor, organizată pe 11 septembrie, a intrat în posesia premiului – un calculator AMD Sempron cu monitor LCD. „Nu aveam calculator, aşa că e binevenit. Am trei copii – o fată şi doi băieţi – care îşi doreau foarte mult un calculator, dar nu am avut bani să le cumpăr“, a declarat Sandu Marin (foto), din Daneţi, câştigătorul premiului. Acesta a precizat că este abonat de doi ani la GdS, prin reţeaua proprie de distribuţie. „Până acum nu am mai câştigat niciodată nimic. Distribuitorul este cel care m-a anunţat că am obţinut premiul“, a adăugat Sandu Marin.

Regulament Tombola Abonaţilor

În fiecare lună, cititorii Gazetei de Sud pot câştiga premii substanţiale la Tombola Abonaţilor. În timp ce abonaţii prin sistemul de distribuţie propriu al Gazetei de Sud sunt înscrişi automat la tombolă, cei care se abonează prin Poşta Română trebuie să trimită dovada plăţii abonamentului pe adresa redacţiei (Câmpia Islaz, nr. 97A). Tragerea la sorţi are loc în a doua joi a fiecărei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate al Gazetei de Sud, situat în Craiova, vizavi de Banca Ţiriac şi de cinematograful Modern. Pentru o transparenţă sporită, la tragerile la sorţi, care sunt interactive, poate asista oricine.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version