9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateToni Doboş, în comă după un grav accident de circulaţie

Toni Doboş, în comă după un grav accident de circulaţie

Fostul component al naţionalei de fotbal a României, Toni Doboş, este în comă la Spitalul Judeţean din Cluj, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, în timp ce se afla la volanul maşinii sale. Potrivit NewsIn, Doboş se întorcea cu maşina personală, marca Mercedes, de la Târgu Mureş şi, la câteva sute de metri de locuinţa sa din Cluj, s-a izbit violent de o autoutilitară parcată pe Calea Turzii. "Accidentul s-a produs în jurul orei 03.20. Se pare că Doboş a adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi a lovit o autoutilitară Iveco, iar apoi trei tuburi de canalizare. După accident, Doboş era conştient", a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Cluj, Raluca Şeucan.
Fostul internaţional a ajuns la camera de gardă a Spitalului Judeţean în jurul orei 03.45 şi a fost intubat. Ulterior, Doboş şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transferat la secţia de neurochirurgie, unde a fost operat de un hematom cerebral. Potrivit Realitatea TV, surse din cadrul spitalului susţin că medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale pacientului.
Doboş (42 de ani) şi-a început cariera de fotbalist la Arieşul Turda şi a mai jucat la Universitatea Cluj, Steaua , AEK Atena şi Ethnikos Pireu, 1998-2000. La naţionala României are 23 de selecţiişi a jucat la CM 1998 şi CE 1996.
După ce a abandonat cariera de fotbalist, Toni Doboş a fost preşedinte la Poli Timişoara, iar în prezent ocupă aceeaşi funcţie la Universitatea Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS