16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCelebrul naist Gheorghe Zamfir a fost victima unui accident rutier

Celebrul naist Gheorghe Zamfir a fost victima unui accident rutier

Gheorghe Zamfir, supranumit şi Regele Naiului, a fost victima unui accident rutier etrecut vineri la prânz în faţa locuinţei sale situată în apropierea Gării de Nord din capitală. maestrul a fost internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, stare sa fiind satbilă în acest moment.
Din primele cercetări poliţia a stabilit că artistul a fost lovit imediat ce aieşit di curtea casei de un autoturism cu numere străine. Conform martorilor oculari, autoturismul de culoare albă a părăsit locul accidentului, şoferul acestuia neschiţând nici măcar intenţia de a opri.
"Din primele date pe care noi le avem, se pare că maestrul a ieşit din curte şi în acel moment a fost lovit de un autoturism de culoare albă, înmatriculat cu numere străine (…) În acest moment căutăm să-l găsim pe conducătorul auto care l-a lovit pe domnul Gheorghe Zamfir", a declarat Christian Ciocan, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.
Medicii spun că starea pacientului este stabilă. "Pacientul este în afara oricărui pericol, însă se află, în continuare, sub supraveghere medicală", spune purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, care nu a dat detalii despre natura rănilor sau a contuziilor suferite de artist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII