16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiberalii nu vor modificarea Constituţiei

Liberalii nu vor modificarea Constituţiei

Senatorul liberal Puiu Haşotti a declarat joi la Constanţa că nu este nevoie de revizuirea Constituţiei, aşa cum a propus liderul PSD Mircea Geoană, ci doar de modificarea Legii răspunderii ministeriale.

„Declaraţia lui Geoană este jumătate ipocrizie, jumătate dezinformare. Ipocrizie pentru că parlamentarii PSD ar fi trebuit să fie de acord cu trimiterea în judecată a lui Năstase şi Mitrea şi dezinformare pentru că nu este nevoie de revizuirea Constituţiei, ci de modificarea Legii ministeriale. PNL crede că imunitatea parlamentară trebuie să funcţioneze doar în privinţa declaraţiilor politice. Punct“, a afirmat Haşotti, citat de NewsIn.

La rândul său, vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat cu aceeaşi ocazie că, deşi în opinia sa Adrian Năstase este nevinovat, PSD ar fi trebuit să voteze pentru avizarea începerii urmăririi penale, pentru ca Năstase să-şi poată dovedi nevinovăţia. „PSD a dat cu oiştea în gard. S-a văzut clar că au împiedicat mersul corect al procedurii judiciare. Personal, cred că Năstase nu este vinovat. E o glumă asta cu casa din Zambaccian, dar PSD a împiedicat derularea procedurii fireşti, normale. Sper ca Miron Mitrea să îşi dea demisia, aşa cum a spus, pentru că aşa îşi va putea dovedi nevinovăţia“, a spus Orban.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU