13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Condescu: Duminică începem şi noi campionatul

Fotbal – Condescu: Duminică începem şi noi campionatul

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat astăzi că pentru formaţia gorjeană campionatul va începe din etapa a III-a, duminică, pe teren propriu, cu Unirea Urziceni, după ce în primele runde a adunat un singur punct în Liga I.
"Eu vreau să uităm de meciul cu FC Timişoara. Duminică începem şi noi campionatul şi sper că vom debuta cu o victorie. Batem Urziceniul şi se schimbă situaţia. Acum suntem, cum e şi normal, mai supăraţi, însă vin ele şi vremurile bune când vom zâmbi. Îmi doresc să câştigăm cât mai multe meciuri, chiar pe toate, însă nu se poate. Mai sunt şi zile mai puţin faste, mai sunt zile în care nu-ţi iese nimic. Acesta este fotbalul", a spus Condescu, citat de Mediafax.
Preşedintele gorjean este încrezător în potenţialul formaţiei Pandurii Târgu Jiu. "Echipa are potenţial şi, cu siguranţă, nu vom mai trece prin ce am trecut anul trecut. Eu merg în continuare pe mâna băieţilor şi sunt convins că vor veni şi victoriile. Nu disperăm pentru că nu au trecut decât două etape şi am jucat contra a două echipe de cupe europene. La o adică am pierdut un meci şi am făcut egal cu Dinamo. Dacă e să vedem partea plină a paharului, jucăm un fotbal plăcut ochiului. Nu bubuim mingile, pasăm frumos, acum rămâne să fructificăm situaţiile de gol şi să nu mai greşim în apărare. N-am jucat aşa cum ne-am fi dorit. Am pierdut meritat la Timişoara, însă scorul este prea sever. Gazdele au avut şi noroc pentru că le-a intrat fiecare minge trimisă pe poartă, dar aşa e în fotbal. Nu pun eşecul pe arbitraj. Ne-am dori să avem asemenea arbitraje în deplasare. De vină am fost noi că am pierdut, însă am pierdut o luptă, nu şi războiul", a explicat Condescu.
Echipa Pandurii Târgu Jiu a reuşit un egal în prima etapă, scor 1-1, cu Dinamo şi a fost înfrântă în deplasare, scor 0-3, de formaţia FC Timişoara. Elevii lui Eugen Neagoe întâlnesc în etapa a III-a a Ligii I, duminică, pe teren propriu, formaţia Unirea Urziceni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS