6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEmil a fost ucis de o singură persoană

Emil a fost ucis de o singură persoană

Leonard Asan a fost trimis în judecată pentru tâlhărie, iar Florin Boca şi-a menţinut declaraţia.

 

Loviturile de cuţit descoperite pe corpul tânărului ucis în noaptea de 28 spre 29 iunie în parcul din Corabia – Olt indică o singură armă a crimei şi un singur făptaş. Fiecare dintre cei doi tineri cercetaţi pentru omor deosebit de grav a recunoscut că a acţionat singur atunci când l-a măcelărit pe Emil Ciobanu.

Leonard Asan a fost trimis ieri în judecată pentru cele două tâlhării pe care le-a comis în ziua dinaintea crimei. Iniţial, el a fost acuzat şi arestat preventiv pentru omor deosebit de grav. Florin Boca, al doilea suspect, şi-a menţinut declaraţia potrivit căreia el l-ar fi omorât singur pe Emil. El le-a povestit ieri anchetatorilor că şi mama sa ştia despre crimă. Femeia va fi audiată astăzi. Procurorul Eugen Iacobescu a spus că ia în calcul varianta ca suspecţii să fi comis împreună fapta, Leonard Asan putând fi acuzat de complicitate la omor. Însă, nici unul dintre ei nu recunoaşte că s-a întâlnit cu celălalt în noaptea crimei. Florin şi Leonard se cunoşteau şi avuseseră, cu ceva timp în urmă, un conflict cauzat de pierderea la barbut a unei sume de bani, păgubitul fiind Asan.

 

Telefonul victimei, folosit de suspect

 

Florin Boca a fost audiat ieri din nou. Şi-a recunoscut vinovăţia şi a spus că regretă fapta. El i-a povestit procurorului că, în noaptea crimei, s-a întors acasă cu tricoul plin de sânge. „Mama suspectului i-a văzut tricoul pătat cu sânge. I-a spus femeii că s-a bătut cu un băiat şi l-a omorât. Dorind să îi ascundă fapta, mama lui Florin Boca a spălat tricoul şi a păstrat secretă mărturisirea tânărului. Noi am trimis tricoul şi arma crimei la expertiză“, a spus procurorul Iacobescu.

Tot ieri a fost decodat telefonul mobil al lui Emil. Cu această ocazie, s-au descoperit filmuleţe porno. Romii se distrau vizionând filme pentru adulţi, în timp ce Florin Boca îi filma.

Astăzi vor veni rezultatele testului ADN dispus la tricoul lui Leonard Asan. Chiar dacă acestea vor arăta că sângele nu este al lui Emil, tânărul va rămâne în vizorul procurorilor ca posibil complice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII