7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInter Milano îl felicită pe Cristi Chivu cu ocazii nunţii

Inter Milano îl felicită pe Cristi Chivu cu ocazii nunţii

Clubul italian Internazionale Milano l-a felicitat prin intermediul unui comunicat pe site-ul oficial al echipei pe căpitanul României, Cristian Chivu, care se va căsători religios cu Adelina Elisei în cursul zilei de astăzi. "Marea zi, atât de aşteptată, a sosit. Azi e o zi de petrecere pentru Cristian Chivu şi Adelina Elisei. Cuplul, care s-a cununat civil joi, se va căsători la frumosul Palat Ştirbei din Buftea, la câţiva kilometri de Bucureşti. La ceremonie vor participa mai mulţi prieteni, iar nunta în sine e un adevărat eveniment pentru România, unde fundaşul 'nerazzuro' e un adevărat căpitan şi simbol", scrie site-ul oficial al campioanei Italiei.
"Tot clubul Inter şi fanii echipei îi salută cu simpatie şi îi felicită pe Cristian şi Adelina, două persoane frumoase care se iubesc şi cărora le urăm tot ceea ce îşi doresc în viaţă", se mai arată în felicitarea clubul Inter Milano.
În încheiere, lui Chivu îi mai este transmis un mesaj: "Bravo, Cristian, ai câştigat şi această partidă!".
Cristian Chivu şi Adelina Elisei s-au căsătorit civil joi, la Primăria Sectorului 1, iar ceremonia religioasă şi petrecerea se vor desfăşura duminică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS