11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Devorată de câini

O haită de câini de la marginea unui sat din judeţul Mehedinţi au mâncat o femeie. Cadavrul unei bătrâne de 84 de ani, devorat aproape în întregime, a fost găsit de o localnică într-un lan de porumb.

Aceasta, atrasă de lătratul câinilor şi de ciorile care se strânseseră, a mers să vadă ce se întâmplă. A găsit o baltă de sânge şi rămăşiţe umane şi, îngrozită, a alarmat vecinii şi angajaţii Postului de Poliţie din Vânju Mare. Femeia a povestit că ultima dată o văzuse pe bătrână în urmă cu trei zile, într-o dimineaţă, când aceasta trecea cu sapa la muncă, şi de atunci nimeni nu mai ştia nimic de ea.

„Acum vreo trei dimineţi am văzut-o pe mama Niculina, cum îi ziceam noi, şi am întrebat-o unde se duce. Mi-a zis că se duce la porumbi, că mai are puţin de muncă, şi de atunci nu am mai văzut-o până acum câteva ore, când am auzit câinii lătrând şi am mers să văd ce este. Cum mă apropiam, simţeam miros de hoit. Oricum, nu aveam de unde să ştiu că era mama Niculina, că nu se mai semăna a om, erau numai hainele şi oasele“, a povestit îngrozită femeia care şi-a găsit consăteanca devorată de câini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII