Acasă Actualitate Evadat din penitenciar, prins la frontieră

Evadat din penitenciar, prins la frontieră

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Berzasca, judetul Caras Severin, au depistat, in apropierea frontierei, un detinut care evadase din Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, informează Poliţia de Frontieră.
Astazi, in jurul orei 16.00, in cadrul unei actiuni comune desfasurate in cooperare cu autoritatile de politie, un echipaj al Politiei de Frontiera din cadrul Sectorului P.F. Berzasca a observat, in apropierea localitatii Cozla, jud. Caras Severin, o persoana a carei prezenta nu se justifica in zona de frontiera.
Politistii de frontiera au procedat la somarea si retinerea persoanei in cauza, iar in urma verificarilor s-a stabilit ca barbatul se numeste Nicolae Struti, in varsta de 32 de ani, cel in cauza fiind cautat de autoritati deoarece evadase din
Penitenciarul de Maxima Siguranta Drobeta Turnu Severin.
Politistii de frontiera i-au intocmit celui in cauza dosar penal pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, barbatul fiind predat lucratorilor din cadrul Biroului Urmariri – I.P.J. Mehedinti, in vederea dispunerii masurilor legale.

Exit mobile version