13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

COMUNICAT DE PRESĂ

„Fluidizarea traficului rutier în municipiul Craiova, pe axa de transport est-vest, prin reabilitarea bulevardelor Dacia-Decebal“ este proiectul pe care primarul Craiovei, Antonie Solomon, l-a susţinut ieri, în şedinţa Comitetului Regional de Evaluare Strategică şi Corelare (CRESC) Sud-Vest Oltenia, desfăşurată la Drăgăşani.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 43.972.608 de lei, din care 36.197.961 de lei reprezintă sumă nerambursabilă. După aprobare, va urma întocmirea proiectului tehnic, finanţarea propriu-zisă, obţinerea de autorizaţii, acorduri şi avize şi licitaţia pentru desemnarea constructorului.

„Fluidizarea traficului în municipiul Craiova reprezintă una dintre priorităţi, iar prin reabilitarea celor două bulevarde încercăm să rezolvăm problema circulaţiei autovehiculelor, pe una dintre cele mai aglomerate artere ale oraşului. În perioada următoare se vor derula şi alte proiecte majore de investiţii pentru descongestionarea traficului în municipiului Craiova, inclusiv prin stabilirea de noi sensuri unice, sensuri giratorii, benzi de preselectare, undă verde, amenajarea de parcări supra şi subterane, introducerea transportului cu troleibuze“, a declarat Antonie Solomon.

 

Echipa Antonie Solomon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII