Acasă Actualitate Fotbal – Liga a II-a: Sdrobiş, suspendat cinci meciuri pentru declaraţii calomnioase...

Fotbal – Liga a II-a: Sdrobiş, suspendat cinci meciuri pentru declaraţii calomnioase la adresa lui Lăcătuş

Comisia de Disciplină a FRF a decis să îl supende pe managerul general al echipei Jiul Petroşani, Ioan Sdrobiş, cinci etape şi să îi dea o penalitate sportivă de 1.500 de lei pentru declaraţiile calomnioase pe care acesta le-a făcut la adresa antrenorului Stelei, Marius Lăcătuş.
Managerul general al Jiului, Ioan Sdrobiş, declarase despre Marius Lăcătuş, după meciul Stelei cu UTA, scor 2-1, în care golul victoriei a fost marcat de Vali Badea, că tehnicianul roş-albaştrilor nu-l foloseşte mai des pe atacantul descoperit de el, deoarece "este o marionetă". "Lăcătuş a fost un jucător bun, dar ca antrenor am mari reţineri. Badea e un fotbalist deosebit, este jucătorul care dă gol în momentele decisive. Dacă Lăcătuş mai poate să treacă peste faptul că Vali Badea i-a câştigat meciul şi nu-l bagă în echipă e un rahat de om, o marionetă. Oricum, am o mare îndoială că Lăcă ăsta e vreun meseriaş", a declarat Ioan Sdrobiş în presă.
Tehnicianul Stelei, Marius Lăcătuş, a spus după acele declaraţii că nu vrea să intre în polemică cu Ioan Sdrobiş, dar că îl va reclama pe acesta la Comisia de Disciplină.

Exit mobile version